Boekhoudsoftware

Zie je door het bomen het bos niet meer? Op deze pagina vergelijken we verschillende software pakketten die er zijn.

Hulp bij het selecteren van de juiste boekhoudsoftware

Ben je ook nog steeds bezig om elk kwartaal je belastingaangifte in te vullen via een Excel sheet of blijf je alles handmatig uitrekenen of misschien via onze BTW berekenen tool? Misschien wordt het dan eens tijd om te gaan kijken naar een softwarepakket om je hiermee te helpen en deze tijdrovende klus uit handen te geven. Er zijn veel verschillende pakketten op de markt en we snappen dat een keuze maken daarom steeds lastiger wordt. We hebben hieronder een overzicht voor je gemaakt waarmee je snel kan filteren op de functionaliteiten die je graag wilt hebben in de software.

De lijst met softwarepakketten wordt dan direct gefilterd op je opgegeven selectie. En zo krijg je in een oogopslag te zien welke pakketten allemaal voldoen aan je eisen. Vervolgens zie je ook meteen de kosten die het betreffende boekhoudsoftware pakket kost. En hiermee kan je van het invullen van je belastingen in plaats van een tijdrovende klus het een makkelijkere klus maken.

Probeer het hieronder eens uit! Heb je uiteindelijk het juiste pakket gevonden welke je wilt proberen? Klik dan op de oranje knop genaamd Bekijken en je wordt direct doorgestuurd naar de pagina van het betreffende boekhoudsoftware pakket en daar kan je het pakket dan aanschaffen (of proberen via een trial).

 

Software pakketten overzicht

?wi=367002&ws=
Boekhoudsoftware